← Tillbaka till alla recept

Statiskt genererad

Feta Räkor Tacos

En unik kombination av tacokrydda och fetaost som fungerar fantastiskt i dessa fräscha tacos.

Tid

30 min

Portioner

4 portioner

Svårighetsgrad

Lätt

Favoriter

0 favoriter

TacosRäkorMexikanskMiddag
0.0 ★ (0)
Feta Räkor Tacos

Ingredienser

4
portioner
  • 0,6 dl lättmajonnäs
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk grov senap
  • 0,3 tsk svartpeppar
  • 4,8 dl strimlad röd kål
  • 0,6 dl fint hackad söt lök
  • 1 bananpeppar, fint hackad
  • 0,5 kg råa räkor, skalade och rensade
  • 1 msk tacokrydda
  • 1 msk olivolja
  • 8 fullkorns tortillas (20 cm), värmda
  • 1,2 dl smulad fetaost
  • Skivad avokado, valfritt

Anpassad från 4 portioner

Instruktioner

  1. 1

    Blanda lättmajonnäs, vinäger, senap och svartpeppar i en skål. Tillsätt kål, lök och bananpeppar; blanda väl. Kyl tills servering.

  2. 2

    Blanda räkorna med tacokryddan. I en stor non-stick stekpanna, värm oljan på medelhög värme. Tillsätt räkorna; stek och rör om i 3-4 minuter eller tills räkorna blir rosa. Servera i tortillas; toppa med coleslaw, ost och, om så önskas, avokado.

Dryckesförslag

Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer