← Tillbaka till alla recept

Statiskt genererad

Kesowrap

En snabb och enkel wrap med keso, perfekt för frukost eller lunch.

Tid

40 min

Portioner

4 portioner

Svårighetsgrad

Lätt

Favoriter

0 favoriter

LunchGlutenfritt
0.0 ★ (0)
Kesowrap

Ingredienser

4
portioner
  • 500 g Keso Naturell
  • 4 st Ägg
  • 1 krm Salt
  • 190 g Grön Pesto
  • 20 g Ruccolasallat
  • 50 g Körsbärstomater
  • 70 g Prosciutto
  • 100 g Fetaost

Anpassad från 4 portioner

Instruktioner

  1. 1

    Värm ugnen till 175 grader.

  2. 2

    Mixa ihop keso och ägg. Bred ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite chiliflakes och sesamfrön (går att utesluta). Grädda i 30-35 minuter tills wrapen har fått fin färg.

  3. 3

    Låt den svalna en aning, vänd sedan wrapen upp och ned på en skärbräda och lossa wrapen från pappret.

  4. 4

    Bred pesto över wrapen och toppa med ruccola, tomater, parmaskinka och fetaost. Låt en del av ena kortsidan vara utan topping så är det lättare att rulla ihop.

  5. 5

    Rulla ihop från kortsidan och upp. Dela wrapen i fyra bitar.

Dryckesförslag

Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer