Statiskt genererad
Kesowrap
En snabb och enkel wrap med keso, perfekt för frukost eller lunch.
Tid
40 min
Portioner
4 portioner
Svårighetsgrad
Lätt
Favoriter
0 favoriter
Ingredienser
- 500 g Keso Naturell
- 4 st Ägg
- 1 krm Salt
- 190 g Grön Pesto
- 20 g Ruccolasallat
- 50 g Körsbärstomater
- 70 g Prosciutto
- 100 g Fetaost
Anpassad från 4 portioner
Instruktioner
- 1
Värm ugnen till 175 grader.
- 2
Mixa ihop keso och ägg. Bred ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite chiliflakes och sesamfrön (går att utesluta). Grädda i 30-35 minuter tills wrapen har fått fin färg.
- 3
Låt den svalna en aning, vänd sedan wrapen upp och ned på en skärbräda och lossa wrapen från pappret.
- 4
Bred pesto över wrapen och toppa med ruccola, tomater, parmaskinka och fetaost. Låt en del av ena kortsidan vara utan topping så är det lättare att rulla ihop.
- 5
Rulla ihop från kortsidan och upp. Dela wrapen i fyra bitar.
Dryckesförslag
Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer