Statiskt genererad
Kyckling Cordon Bleu Stromboli
En läcker kombination av kyckling cordon bleu och stromboli, perfekt för lunch.
Tid
30 min
Portioner
6 portioner
Svårighetsgrad
Lätt
Favoriter
0 favoriter
LunchKycklingStromboli
0.0 ★ (0)
Ingredienser
6
portioner
- 1 rulle (390 g) kyld pizzadeg
- 4 tunna skivor skinka
- 3,6 dl riven, tillagad kyckling
- 6 skivor schweizerost
- 1 msk smör, smält
- Rostad vitlök Alfredo-sås, valfritt
Anpassad från 6 portioner
Instruktioner
- 1
Förvärm ugnen till 200°C. Rulla ut pizzadegen på en bakplåt. Lägg på skinka, kyckling och ost, lämna 1,25 cm från kanterna. Rulla upp som en rulltårta, börja med en lång sida; nyp ihop sömmen för att försegla och vik in ändarna. Pensla med smält smör.
- 2
Grädda tills degen är mörkt gyllenbrun, 18-22 minuter. Låt stå i 5 minuter innan du skär. Servera gärna med Alfredo-sås för doppning.
Dryckesförslag
Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer