← Tillbaka till alla recept

Statiskt genererad

Kyckling Cordon Bleu Stromboli

En läcker kombination av kyckling cordon bleu och stromboli, perfekt för lunch.

Tid

30 min

Portioner

6 portioner

Svårighetsgrad

Lätt

Favoriter

0 favoriter

LunchKycklingStromboli
0.0 ★ (0)
Kyckling Cordon Bleu Stromboli

Ingredienser

6
portioner
  • 1 rulle (390 g) kyld pizzadeg
  • 4 tunna skivor skinka
  • 3,6 dl riven, tillagad kyckling
  • 6 skivor schweizerost
  • 1 msk smör, smält
  • Rostad vitlök Alfredo-sås, valfritt

Anpassad från 6 portioner

Instruktioner

  1. 1

    Förvärm ugnen till 200°C. Rulla ut pizzadegen på en bakplåt. Lägg på skinka, kyckling och ost, lämna 1,25 cm från kanterna. Rulla upp som en rulltårta, börja med en lång sida; nyp ihop sömmen för att försegla och vik in ändarna. Pensla med smält smör.

  2. 2

    Grädda tills degen är mörkt gyllenbrun, 18-22 minuter. Låt stå i 5 minuter innan du skär. Servera gärna med Alfredo-sås för doppning.

Dryckesförslag

Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer