← Tillbaka till alla recept

Statiskt genererad

Taco Stekpanna

En snabb och enkel taco stekpanna med köttfärs, ost och majs, perfekt för en vardagsmiddag.

Tid

20 min

Portioner

6 portioner

Svårighetsgrad

Lätt

Favoriter

0 favoriter

snabbtenkelttacosmiddag
0.0 ★ (0)
Taco Stekpanna

Ingredienser

6
portioner
  • 450 g köttfärs
  • 1 liten röd lök, hackad
  • 1 burk (425 g) hela majskorn, avrunnen
  • 10 majs tortillas (15 cm), skurna i 2,5 cm bitar
  • 1 flaska (240 ml) tacosås
  • 3 dl riven cheddarost, delad
  • Stark sås, valfritt
  • Sour cream, hackad grön lök, hackade tomater, koriander, salsa, för topping

Anpassad från 6 portioner

Instruktioner

  1. 1

    Stek köttfärsen och löken i en stor stekpanna på medelhög värme tills köttet inte längre är rosa. Häll av överflödigt fett och vatten.

  2. 2

    Tillsätt majs, tortillabit, tacosås och 2,4 dl ost till köttblandningen. Fortsätt att laga tills det bubblar och är genomvarmt.

  3. 3

    Strö över den återstående osten, en skvätt stark sås om så önskas, och andra toppings. Njut!

Dryckesförslag

Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer